Verkoopsvoorwaarden


Topvélo Algemene voorwaarden

BTW-nr BE0524698041

Munteenheid

Alle prijzen zijn EUR-prijzen.

Bij Topvélo zijn in heel België BC, kredietkaart, overschrijving als betaalmethoden mogelijk. Voor de koper worden daarbij geen extra transactiekosten in rekening gebracht.

Levering

Wij verzenden onze producten in heel België. De verschuldigde verzendingskosten zijn afhankelijk van de waarde van de bestelling, de grootte en het gewicht van de goederen en van de verzendende vervoersonderneming. De verzendingskosten worden al berekend in het winkelmandje en worden bij de totale prijs gevoegd.

De levertijd binnen België bedraagt standaard tussen 3 en 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling. De verzending volgt principieel pas wanneer alle bestelde artikelen gereed zijn voor verzending en alle betalingen zijn ontvangen. De exacte levertijd van het bestelde product wordt door de verkoper aangegeven op de productfiche, maar is niet langer dan de standaard levertermijn.

Indien het bestelde product niet beschikbaar is of de bestelling niet uitgevoerd kan worden, wordt de koper daarvan binnen de 3 werkdagen op de hoogte gebracht. De koper heeft dan de mogelijkheid om een ander product te bestellen, de levering van het product af te wachten of de terugbetaling van het koopbedrag te vragen.

Alle fietsen worden geassembleerd door Topvélo. Na ontvangst van de levering moeten in principe moeten enkel het zadel en stuur aangepast worden. Neem de gebruiksaanwijzingen en de veiligheidsvoorschriften van de betrokken fabrikant in acht.

Klantenservice beleid

Topvélo verbindt er zich toe om een voortreffelijke klantenservice en kwalitatieve producten te leveren. Wij doen al het mogelijke om te verzekeren dat alle weergegeven producten in voorraad zijn en dat de prijzen waarachtig en correct zijn. De standaardlevertermijnen belopen tussen 3-10 werkdagen. Wanneer een bepaald item niet beschikbaar moest zijn of wanneer we niet in de mogelijkheid zijn om gevolg te geven aan je order, brengen we je daarvan binnen de 2 werkdagen op de hoogte om een aanvaardbaar alternatief, een nabestelling of een volledige terugbetaling te regelen.

 

 

Omwisseling, teruggave en garantie

Kies zorgvuldig vooraleer je koopt.

Voor gebrekkige producten biedt Topvélo 14 dagen retourrecht, vanaf de datum waarop je bestelling geleverd werd. Hoewel er geen tevredenheidsgarantie op de verkochte artikelen wordt aangeboden, zullen ze omwille van hun hoge niveau van klantenservice altijd proberen om klanten blij en tevreden te houden.

Indien het bestelde artikel defect is, zal het vervangen worden door een identiek product. Indien het artikel niet kan vervangen worden, zal je ervoor kunnen kiezen om het product te vervangen door een artikel van dezelfde waarde of door voor een terugbetaling voor de volledige waarde van het artikel.

Opgelet: Standaard verzendkosten zijn van toepassing op alle retour orders. Kosten van retour zijn op kosten van de verzender.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gelieve onderstaande gegevens te vermelden:

•               Je volledige naam

•               Je ordernummer

•               De reden waarom je het product retourneert.

•               Je instructies om ons te informeren over hoe je het probleem opgelost wenst te zien.

 

Gelieve de originele orderbevestiging of factuur die je ontving bij je levering toe te voegen aan je verzending. Gelieve ook je telefoonnummer te vermelden indien dit nog niet geregistreerd werd in je account of bij vorige leveringen, dit kan ertoe bijdragen het probleem snel op te lossen indien iemand je wenst te contacteren.

 

Wij bij Topvélo respecteren de persoonlijke levenssfeer van onze gebruikers in grote mate. Gelieve ons te contacteren bij vragen over onze veiligheidsrichtlijnen.